DK

KPF Arkitekter er et arkitektfirma med rødder helt tilbage til 1930. Vi er i dag ca. 75 medarbejdere fordelt på afdelinger i Viborg, Aarhus og Aalborg. Vores strategi er at fokusere på den enkelte kunde og tilbyder derfor alle former for arkitektrådgivning i Danmark.

KPF Arkitekter repræsenterer mere end 85 års erfaring inden for arkitektrådgivning, landskabsrådgivning, bygherrerådgivning, totalrådgivning og byplanlægning. Vores faglige bredde er vores styrke. Vi forener det kreative med praktisk erfaring og tilbyder vores kunder en professionel rådgivning.

Vi varetager alle ydelser i forbindelse med realiseringen af et byggeprojekt – lige fra idé til ibrugtagning. Vi kan omsætte et byggeprogram til visionære forslag og følge dem op med sunde tekniske løsninger – under stadig hensyntagen til projektets forudsætninger i forhold til tid, økonomi og kvalitet.

Uanset om opgavens karakter er nybyggeri, renovering, sanering eller restaurering, finder vi med udgangspunkt i kundens ønsker og krav den rette balance mellem energi, bæredygtighed og arkitektur i et udtryk, der er tidssvarende og langtidsholdbart. Vi prioriterer dialog og et højt informationsniveau med bygherren og andre tilknyttede parter.

 

Læs mere om vores kompetencer inden for byggeri, bygherrerådgivning og byplan og landskab her

 

TILBAGE TIL TOP