DK

Formsprog er vores afdeling med speciale i indretning og processer. Med udgangspunkt i arkitektur, organisation og mennesker hjælper vi vores kunder med at skabe inspirerende og langsigtede løsninger, der fremmer trivslen, øger effektiviteten og skaber en bedre bundlinje.

Formsprog blev etableret i 2008 og ledes af arkitekt Gitte Kjølbye. Formsprog arbejder primært for store private og offentlige virksomheder i Danmark, men følger også kunderne ud i verden.

Formsprog er Danmarks førende arkitektrådgiver inden for indretning og processer. Vores arkitekter på tegnestuen er specialister med en bred tværfaglig viden om bl.a. byggeri, adfærd, processer, indretning, inventar, logistik, lovgivning og økonomi.

Som en del af en større tegnestue involveres vores indretningsarkitekter tidligt i processer og projekter. Det har den store fordel, at erfaring, viden og input fra de enkelte faser deles i alle andre faser af projektet. Dermed når vi omkring hele projektet, inden beslutninger træffes og bugetterne fastlægges. På den måde sikrer vi, at resultatet lever op til bygherrens ønsker og skaber et bedre arbejdsmiljø for brugerne.

 

TILBAGE TIL TOP