DK

Vi evaluerer løbende vores igangværende og afsluttede projekter med karakterbogen fra Byggeriets Evaluerings Center (BEC). Det er vores overordnede målsætning at levere vellykkede og smukke projekter, der tilfredsstiller alle aktører – både fagligt, økonomisk og procesmæssigt.

Høj tilfredshed

Ved ikrafttrædelsen af karakterbogen fra Byggeriets Evaluerings Center (BEC) i 2010 var KPF Arkitekter det eneste arkitektfirma i Danmark, som havde fået beregnet nøgletal for tre sager og dermed fik oprettet en karakterbog. Vi har sidenhen haft fokus på at holde et højt gennemsnit, og det er vores store målsætning, at alle projekter opnår karakteren A. Derfor er vi meget glade for, at vi har et af landets absolut højeste målinger for kundetilfredshed og -loyalitet. Vi stræber efter at bevare den høje tilfredshed for vores projekter fremover ved fortsat at levere arkitektydelser af højeste kvalitet gennem alle faser.

Nedenfor ses vores samlede evaluering samt antallet af evaluerede projekter.

 

 

Karakterbogen fra Byggeriets Evaluerings Center (BEC) bygger på bedømmelser fra bygherrerne på tidligere byggeprojekter, som rådgivningsvirksomheden har været tilknyttet. Bygherrerne skal evaluere rådgivningsfirmaet ud fra 15 punkter. Evalueringen af et projekt er gyldig i tre år.

 

Læs mere om karakter-systemet her

 


 

TILBAGE TIL TOP