DK

Vi har gennem årene modtaget præmieringer og officielle anerkendelser for flere af vores projekter. Derudover har vi opnået en række certificeringer og kvalitetsanmærkninger. Se et udsnit af vores anerkendelser nedenfor.

Præmieringer og certificeringer

For os er det vigtigt at skabe flotte og velfungerede løsninger, som bygherre og brugere er glade for. Ud over anerkendelsen fra vores kunder har vi også modtaget en lang række nationale og internationale præmieringer for vores projekter, som vi naturligvis også er meget stolte over.

 


 

Som et led i at bevare vores position som byggeriets foretrukne samarbejdspartner styrker vi løbende vores virksomhed gennem uddannelse og certificeringer. Vi har bl.a. opnået følgende:

 

Kongelig bygningsinspektør

Vi er udpeget som kongelig bygningsinspektør af Bygningsstyrelsen og gennemfører dermed dele af vedligeholdelsesopgaver og om- og tilbygningsprojekter på Statens fredede bygninger og andre statslige bygninger.

 

International Master in Energy and Green Architecture (MEGA)

Flere af vores medarbejdere har gennemført masteruddannelsen Energy and Green Architecture (MEGA) på Arkitektskolen i Aarhus. Uddannelsen styrker medarbejdernes kompetencer inden for bl.a. energi og bæredygtig udvikling, grøn arkitektur og design.

 

Byggeskadefonden

Vi er af Byggeskadefonden udpeget som rådgivningsfirma til udførelse af uvildige bygningssyn inkl. rapportering – omhandlende 1 års syn, 5 års syn samt Særlige syn – i forbindelse med offentlig støttet nybyggeri, ombygning og renovering mv.

 

logo_passive_house_designer

Certificeret Passivhus Designer

Vi er certificeret til at designe passivhuse ifølge kriterierne opstillet af det tyske Passivhus Institut. Som passivhus-designer kan vi yde specialiseret og kompetent rådgivning i skitsering, projektering og beregning af passivhuse.

 

logo_DGNB

DGNB-certificering

Flere af vores arkitekter er DGNB-certificerede, hvilket betyder, at vi kan yde rådgivning og certificering af bygninger inden for den internationalt anerkendte DGNB-standard for bæredygtigt byggeri.

 


 

En Levende Tradition – Works and Projects by KPF Arkitekter

I 2012 udgav de internationalt anerkendte arkitekturkritikere og professorer Robert McCarter og John M. Cava bogen En Levende Tradition – Works and Projects by KPF Arkitekter. De to amerikanske forfattere har i bogen valgt udelukkende at fokusere på KPF Arkitekter og vores projekter fra det seneste årti som eksempler på dansk arkitektur, der tilpasser sig omgivelserne og hverdagslivet. De skriver bl.a.:

KPF Arkitekter whose philosophy and work is a prime example of design rooted in a specific regional narrative while globally pursuing new ideas, new concepts and new materials that elevate their projects to the highest levels of architectural discourse, without sacrificing either usefulness or pleasure for the client. Even their most ordinary functional projects like banks, office buildings, and medical facilities embody a sensitivity that is uplifting.”

KPF’s work combines Danish modern tradition with contemporary international orientation Architecture characterized by a strong relation to place, climate and local practice.

 


 

AAA – Højeste kreditvurdering fra D&B

Vi er blandt den lille procentdel af virksomheder, der har opnået den højeste kreditværdighed efter D&B’s kreditvurderingsskala (AAA).

 


 

TILBAGE TIL TOP