DK

Vi er i dag en af de største og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med rødder tilbage til 1930. Vi tilbyder alle former for arkitektrådgivning i hele landet, hvilket betyder, at vi kan servicere og sætte kunden i centrum, på kundens egen hjemmebane.

KPF Arkitekter og
Erik Møller Arkitekter

Vi er i dag en af de store og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med mere end 80 års erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af byggeri, renovering, kulturarv, landskab og byplan, sundhed, indretning og forandringsledelse. Vi har lange og stolte traditioner i hele landet og fra vores tegnestuer i Viborg, Aarhus, Aalborg og København.

Den nuværende arkitektvirksomhed er resultatet af flere fusioner og sammenlægninger, senest mellem KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter i 2015. I 2009 fusionerede KPF Arkitekter med KS Arkitekter i Aalborg og samtidig med Brøgger Arkitekter. I 2015 blev indretningsfirmaet Formsprog også en del af arkitektvirksomheden.

 


topbillede_hvem_er_kpf_02_960x330

 

Organisation

 

Vores organisation består af 11 partnere og ca. 120 medarbejdere. Vi arbejder som en projektorganisation, hvor teams sammensættes efter opgavens og kundens behov i kundens nærhed. Det er med til at sikre høj faglighed gennem hele projektets forløb.

 

Partnere og ledelse

Selskabet ejes af virksomhedens 11 partnere: Thomas Holm, Zoran Juresa, Jan Krogh, Marcelle Meier, Trine Neble, Henning ­Pedersen, Thomas Pedersen, Christopher ­Riekehr, Sine Juul Praastrup, Bitten Munk Warmdahl og Morten Ørsager.

Selskabet ledes af adm. direktør Sine Juul Praastrup, som refererer til en professionel bestyrelse bestående af to partnere; H. Christopher Riekehr og Bitten Munk Warmdahl samt tre eksterne medlemmer; direktør Lars Roholt, Viborg (formand), direktør Claus Christensen, Aalborg (næstformand) og direktør Lars Perch Nielsen, København.

Vi er en projektorganisation med en fagansvarlig partner eller ledende medarbejder for hver af virksomhedens forretningsområder. Disse er garant for den faglige kvalitet i samtlige projekter.

KPF Arkitekter har egen projektlederuddannelse for ledende arkitekter og bygningskonstruktører, hvor vi sikrer en konsekvent og kvalificeret projektledelse på tværs af hele organisationen. Projektlederen er ansvarlig for rådgivningen af det enkelte projekt gennem hele projektforløbet. Projektlederen har endvidere den personlige kontakt til bygherren og har ansvaret for kvalitetssikringen via vores KS-system (kan rekvireres).

Med denne organisering sikrer vi både høj faglighed og projektets forløbende proces.

 

indhold_firmastruktur_568

 

 

TILBAGE TIL TOP